✉ info@neumann-haz.hu        ☏ +36 1 490 0260

__CONFIG_widget_menu__{"menu_id":"4","dropdown_icon":"style_1","mobile_icon":"style_3","dir":"tve_horizontal","icon":{"top":"","sub":""},"layout":{"default":"grid"},"type":"regular","mega_desc":"e30=","images":[],"actions":[],"uuid":"m-1701e880bd6","template":-1,"template_name":"Basic","unlinked":[],"top_cls":{"main":"",".menu-item-178":"c-double"},"tve_shortcode_rendered":1}__CONFIG_widget_menu__

​Önéletrajz fordítás – NH Fordítóiroda Budapest

Hazai és külföldi álláspályázat esetén a megfelelő önéletrajz kiemelt jelentőséggel bír. Számos munkakör megpályázásakor előfordul, hogy nem elegendő a magyar nyelvű önéletrajz beadása, hanem angol vagy német nyelven is szükséges ezt megtenni. Nem ritka, hogy az idegen nyelvű motivációs levél is szerepel az állás megpályázásához szükséges feltételek között. Ilyenkor korántsem mindegy, hogy milyen színvonalon történik az önéletrajz fordítás, hiszen azzal a nyelvismeretről és a kompetenciáról tesz a jelentkező tanúbizonyságot.

Önéletrajz fordítás online?

Az online önéletrajz fordító lehetőségek rendszerint nem bizonyulnak megfelelőnek. Az önéletrajzban szereplő információk, végzettségek, gyakorlati tapasztalatok és tudományos munkák fordításához nem elegendő az interneten elérhető fordítók használata, hiszen így a legtöbbször életidegen végeredmény születik, mely ráadásul helyesírási hibáktól is hemzseghet. Az efféle baklövéssel szinte biztosan búcsút mondhat a megpályázni kívánt állásnak.

A nyelvhelyességen túl nem mindegy, hogyan történik az elvégzett iskolák helyes és hivatalos fordítása idegen nyelvre. Hasonlóképpen odafigyelést igényel a végzettségek idegen nyelvi közegbe történő átültetése. Ha tudományos munkákkal foglalkozott a múltban, vagy önkéntesként tevékenykedett, éppen úgy ajánlott ezeket a területeket szakszerűen megfogalmazni, mint a fordításra szánt motivációs levelet.

Önéletrajz fordítás angolra fordítóiroda segítségével

Az angollal szinte bárhol a világon el lehet boldogulni, ezt pedig a cégek is szem előtt tartják az ideális munkaerő megtalálásakor. A külföldi kapcsolatokkal rendelkező cégek első számú kommunikációs nyelve az angol, de ha határainkon túl szeretne munkát vállalni, akkor is elmaradhatatlan az angol nyelvismeret. Gyakran az interjúztatás is angolul zajlik, de hogy sikeresen eljuthasson oda, elsőként az önéletrajz fordításával kell megbirkóznia.

A tapasztalatok szerint a népszerű munkakörök esetében az angol nyelvű pályázati anyag elmaradhatatlan. Fordítóirodánk segítségével az önéletrajz fordítás angolra gördülékenyen zajlik, ezzel esélyt teremtve az Ön számára a megpályázni kívánt munkakör megszerzésére. Német önéletrajz fordításakor is állunk rendelkezésére, hiszen több olyan cég is tevékenykedik hazánkban, amely kifejezetten német érdekeltséggel rendelkezik, s ennek megfelelően ilyen nyelvtudást követel meg a leendő alkalmazottaktól.

Hogyan alakulnak az önéletrajz fordítás árak?

Az önéletrajz fordítására érdemes egyfajta jövőre szóló befektetésként gondolni. Előfordulhat, hogy a vágyott állás elnyerésével akár napi szinten sokszorosát keresheti meg majd annak az összegnek, amelyet a kezdetekkor a fordítási tevékenységre fordít. Nem véletlen, hogy minden korábbinál többen választják ezt a módját az önéletrajz lefordításának. A dokumentum által tükrözött nyelvi minőséget gyakran azonosítják a HR-esek azzal, milyen színvonalú angol nyelvismeretet várhatnak el a jelentkezőtől. Miért ne adná meg az esélyt saját magának arra, hogy a gyakorlatban is bizonyíthassa rátermettségét és tudását?

Önéletrajz fordító program segítségével? Kifizetődőbb szakemberre bíznia!

Az önéletrajz fordító program alkalmazásával készült dokumentumok gyakran a kukában landolnak. Ezek az alkalmazások ugyanis sokszor nyelvtani hibáktól hemzsegő végeredményt produkálnak, a szakszerű fordításról és az életszerűségről nem is szólva. Ha a leendő munkáltató számára nem érthető, hogy pontosan mi is a foglalkozása, milyen tapasztalatokat szerzett a múltban, akkor az önéletrajz garantáltan nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. A fordító programok jelentette értelmezési hibák miatt könnyen lehet, hogy ki sem derül az önéletrajzból, milyen pozícióra jelentkezik, mely szakirányú tapasztalatát tudná felhasználni a munkakörben.

Az álláspályázatokra akár több száz önéletrajz is érkezhet, éppen ezért fontos, hogy az önéletrajz fordítás során megszületett végeredmény mind tartalmilag, mind formailag áttekinthető legyen. A nemzetközi vizeken otthonosan mozgó fordítóirodánk a lényeges elemekre koncentrálva, a célterület sajátosságainak megfelelően végzi a fordítási munkát angol, német nyelvekre.

​Fordítási szolgáltatásaink ügyfelei

Ready to Get Started?

Schedule your consultation!

 Want to Know More?

Meet our restorative dentistry expert.