✉ info@neumann-haz.hu        ☏ +36 1 490 0260

__CONFIG_widget_menu__{"menu_id":"4","dropdown_icon":"style_1","mobile_icon":"style_3","dir":"tve_horizontal","icon":{"top":"","sub":""},"layout":{"default":"grid"},"type":"regular","mega_desc":"e30=","images":[],"actions":[],"uuid":"m-1701e880bd6","template":-1,"template_name":"Basic","unlinked":[],"top_cls":{"main":"",".menu-item-178":"c-double"},"tve_shortcode_rendered":1}__CONFIG_widget_menu__

​Erkölcsi bizonyítvány fordítás – NH Fordítóiroda Budapest

Az erkölcsi bizonyítvány igazolja azt, hogy az állampolgár büntetlen előéletű. Beszerzése nem csak sok hazai munkahely esetében követelmény, hanem a népszerű külföldi célterületeken is. Ilyenkor a munkáltató rendszerint idegen nyelven kéri a hivatalos iratot – ez az erkölcsi bizonyítvány fordítás. Nagyon fontos, hogy tanúsítvánnyal legyen ellátva, mely arról tesz tanúbizonyságot, hogy hiteles fordításról van szó, és az az eredeti okmánynak, dokumentumnak teljes egészében megfelel.

Erkölcsi bizonyítvány hiteles fordítása

Az erkölcsi bizonyítványt rendszerint a szakképesítéshez kötött területeken szokták kérni. Vannak olyan munkakörök, amelyek esetében szinte biztosan számíthatunk ilyen igényre a munkáltató részéről. Nem csak a pénzügyi szektorban szokták kérni a dokumentumot, hanem például a szociális ellátás területén vagy az oktatásban, rendvédelemben is.

Az erkölcsi bizonyítvány fordítása tehát nélkülözhetetlen akkor, ha eredményesen szeretnénk megpályázni egy vonatkozó munkakört. A tapasztalatok egyébként azt mutatják, hogy a hazaiak körében nagy népszerűségnek örvendő német, osztrák és angliai munkahelyeken is elvárásnak számít az önéletrajz, a motivációs levél, a TB kártya vagy éppen az erkölcsi bizonyítvány hiteles fordítása.

Mennyi az erkölcsi bizonyítvány fordítás ára?

Az erkölcsi bizonyítvány fordítás ára a munkahely elnyerésekor sokszorosan kifizetődik. Érdemes tehát erre egyfajta befektetésként gondolni. Fontos azonban, hogy ha erkölcsi bizonyítványt igényelt, akkor annak fordítását időben végeztesse el, ugyanis az érvényességi idő 3 hónap múlva lejár. Nem csak arra célszerű tehát hangsúlyt helyezni, hogy a megfelelő szakemberre bízzuk az erkölcsi bizonyítvány fordítását, hanem a gyors munkavégzésre is.

Érdemes még tudni, hogy a hatósági erkölcsi bizonyítvány magyar nyelvű verziója az interneten is igényelhető, továbbá háromhavonta ingyenesen újra kikérhető.

Fordítóirodánk a forrásnyelven kiadott erkölcsi bizonyítvány fordítását rövid határidővel vállalja. Tanúsítjuk azt, hogy hivatalos fordító végezte a fordítást, és az abban szereplő adatok megfelelnek a valóságnak.

​Fordítási szolgáltatásaink ügyfelei

Ready to Get Started?

Schedule your consultation!

 Want to Know More?

Meet our restorative dentistry expert.